Call: 352-200-7301 | Email: Eva@bandstairway.nl

A Legacy Of Excellence.

Energie Van De Zon Een Van De Snelst Groeiende Energiebronnen


Sharing is caring!

Zonne-energie gebruikt de energie van de zon om elektriciteit te produceren. Een van de snelst groeiende energiebronnen, nieuwe technologieën ontwikkelen zich in hoog tempo. Zonnecellen worden efficiënter, transporteerbaar en zelfs flexibel, wat een eenvoudige installatie mogelijk maakt. De energie makelaar heeft hier iets op bedacht.

PV werd voornamelijk gebruikt voor het aandrijven van kleine en middelgrote toepassingen, van de rekenmachine aangedreven door een enkele zonnecel tot off-gridwoningen aangedreven door een fotovoltaïsche array. De oliecrisis van 1973 stimuleerde een snelle stijging van de productie van PV in de jaren zeventig en het begin van de jaren tachtig. Bedrijven als budget energie zijn hier al een tijdje mee bezig.

Japan Voerde Een Subsidieprogramma Uit Voor Zonne-Installaties

Tussen 1992 en 1994 verhoogde Japan de O & O-financiering, stelde richtsnoeren voor netmetingen op en voerde een subsidieprogramma in om de installatie van residentiële PV-systemen aan te moedigen. Zonne-installaties in de afgelopen jaren zijn ook grotendeels begonnen uit te breiden naar woonwijken, waarbij overheden incentive-programma’s aanbieden om “groene” energie een economisch meer haalbare optie te maken. In Canada biedt de overheid de RESOP (Renewable Energy Standard Offer Program) .7

Radioactieve Energie Geeft Nog Steeds De Meeste Elektriciteit

Deze natuurlijke energie kan dezelfde wonderen verrichten als gewone elektriciteit tegen minder dan 1% van de kosten. Het gedraagt ​​zich echter niet precies zoals elektriciteit, wat heeft bijgedragen aan het misverstand van de wetenschappelijke gemeenschap hierover. De gemeenschap van Methernitha in Zwitserland heeft momenteel 5 of 6 werkende modellen van fuelless, zelfsturende apparaten die deze energie aftappen.Het apparaat gebruikte zenders en ontvangers waarvan de resonanties op dezelfde frequentie waren afgestemd, waardoor communicatie tussen hen mogelijk was. In 1916 vertelde hij over een experiment dat hij in 1896 had uitgevoerd. Hij herinnerde zich dat “wanneer ik de effecten van een zender ontving, een van de eenvoudigste manieren [om de draadloze transmissies te detecteren] was om een ​​magnetisch veld toe te passen op stromen gegenereerd in een geleider en toen ik dat deed, gaf de lage frequentie hoorbare noten.