Call: 352-200-7301 | Email: Eva@bandstairway.nl

A Legacy Of Excellence.

Heb Ik Een Uitvaartverzekering Nodig?


Sharing is caring!

We snappen dat het niet het meest vrolijke onderwerp is, maar dat het de moeite waard is om wat onderzoek te doen naar de kosten van je vertrek uit de aarde. Zo kun je tegenwoordig al heel gemakkelijk je uitvaartverzekering vergelijken zonder al te veel gedoe. Lees dit.

Wat Is Nou Een Uitvaartverzekering?

Zoals de naam al doet vermoeden, is een uitvaartverzekering ontworpen om de kosten van uw begrafenis te dekken. Er is geen gezondheidscontrole nodig om een ​​beleid te sluiten. In 2014 waren er ongeveer 440.000 uitvaartverzekeringen met een gemiddeld verzekerde som van $ 8859. Klinkt eenvoudig genoeg, maar we vonden:

U kunt uiteindelijk meer betalen in premies dan de waarde van de begrafenisdekking.
Premies kunnen sterk stijgen als je ouder wordt en het kan moeilijk zijn om ze te betalen, vooral als je een vast inkomen hebt. Ontdek hier meer.

Stoppen Met Betalen

Als u stopt met het betalen van uw premie, bent u niet meer gedekt en krijgt u in de meeste gevallen geen restitutie. In 2014 werd 16,5% van het beleid geannuleerd, één op de drie door de verzekeraar vanwege niet-betaling van premies. Pre-paid begrafenissen, begrafenisobligaties en levensverzekeringen of een eenvoudige spaarrekening zijn vaak een betere keuze.

Uitvaartverzekering

Als u deze route aflegt, levert u gewoonlijk een reguliere bijdrage tot de leeftijd van 90, waarna de dekking gratis wordt voortgezet. Het voordeel is vast of neemt in de loop van de tijd toe, en gedurende de eerste paar jaar wordt u meestal alleen gedekt voor de dood. Een leeftijdsgrens tussen 18 en 79 jaar is normaal van toepassing – hoe ouder je bent, hoe hoger de premie.

Risico’s Van Een Uitvaartverzekering

Premies kunnen elk jaar worden vastgesteld of verhoogd en kunnen variëren naargelang uw geslacht en of u wel of niet rookt. Als de premies niet zijn vastgesteld, weet u vaak niet hoeveel ze in de daaropvolgende jaren stijgen. Premies kunnen oplopen tot meer dan vier keer de kosten van een begrafenis.