Call: 352-200-7301 | Email: Eva@bandstairway.nl

A Legacy Of Excellence.

Uw Kans Om Te Winnen In De Nederlandse Staatsloterij


Sharing is caring!

Voor veel mensen die miljonair worden is een droom die waarschijnlijk nooit zal uitkomen. Of zijn we te negatief? Er is absoluut een kans om een ​​grote loterijprijs te winnen. Hoe groot is je winkans als je in de Nederlandse Staatsloterij speelt?

De Nationale Loterij

Bijna elke Nederlander kent de Nederlandse Staatsloterij, in de Nederlandse taal bekend als de ‘Staatsloterij’. Het heeft duizenden deelnemers en organiseert speciale trekkingen, waaronder een op oudejaarsavond. De geschiedenis van de Nederlandse Staatsloterij gaat lang terug. Het is een van de oudste loterijen van Nederland. De eerste trekking werd in 1726 in Den Haag georganiseerd. Aan de beurt was de Ridderzaal, een plek die nog steeds bestaat. In de Middeleeuwen werden verschillende loterijen georganiseerd. De meeste waren echter illegaal. Door de oprichting van de Staatsloterij hoopte de regering dat de illegale loterijen zouden verdwijnen. De hoofdprijs was toen 30.000 euro waard. Destijds was het een grote hoeveelheid geld, vergelijkbaar met miljoenen vandaag.

Beproef Uw Geluk Met Krasloten

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te winnen bij de Nationale Loterij. Test bijvoorbeeld uw geluk met de zogenaamde ‘december-krasloten’. Het is heel leuk om te krabben en te zien of je iets hebt gewonnen. De winnende kans op deze krasloten is 50 procent. Dit klinkt veel, maar de meeste spelers winnen een kleine prijs van 5, 10 of 15 euro. De kans dat je 10.000 euro wint in de Nationale Loterij is 1: 98.000. Slechts twee spelers kunnen 100.000 euro winnen. Als je je realiseert dat er ongeveer 2,4 loten worden verkocht, dan weet je dat de winnende kans van 1: 1.2.000,00 ongelooflijk klein is.

Oudejaarstrekking: Belangrijke Trekking In December

Een van de belangrijkste lotingen van de Nationale Loterij is de zogenaamde ‘Oudejaarstrekking’. Het kan miljoenen euro’s toevoegen aan zijn of haar bankrekening. Tijdens de laatste dagen van december kopen duizenden mensen een kaartje. Winnen zou een goede manier zijn om het jaar af te sluiten! Een kaartje is echter niet erg goedkoop. Een compleet ticket met Jackpot kost 30 euro en 26 euro zonder. Een half kaartje is ook mogelijk. In dat geval win je de helft van de prijs als je lotnummer de overeenkomende nummers heeft. Een tip is om meerdere tickets tegelijkertijd te kopen. Dit verhoogt je winkansen tijdens de Oudejaarsloterij.