Call: 352-200-7301 | Email: Eva@bandstairway.nl

A Legacy Of Excellence.

Online Daten Kan Gevaren Met Zich Mee Brengen


Sharing is caring!

Dit zijn veel what-ifs, maar het zijn what-ifs waarvan ik denk dat we ons er allemaal bewust van moeten zijn als we mensen achter ons computerscherm in persoon zullen ontmoeten die eerder voor ons bestonden. Dating kan tegenwoordig best eng zijn. Een datingsite is natuurlijk gemakkelijk en afstandelijk voor kwaadwillenden.

Zorg Je Pepperspray Bij Hebt Op Je Eerste Date

Ik weet dat deze intens is, maar ik doe het. Ik draag altijd een peperspray mee, deze is aan mijn sleutelhanger bevestigd. Ik voel me veiliger. Als je pepperspray, een taser, enz. Gaat dragen, raad ik je ten zeerste aan eerst te leren hoe je het kunt gebruiken.

Wandel Niet Naar Huis Met Je Online Date

Loop niet naar huis met een online date. Ik ben schuldig aan het niet volgen van deze. Laat hem je niet eerst naar huis leiden op de eerste online data. Ja, het is lief en ridderlijk om ze aan te bieden, maar ze hoeven niet te weten waar je woont – tot nu toe.

Je Mag Best Onbeleefd Zijn Tegen Je Online Date

De kans is groot dat deze man helemaal aardig en goedbedoeld is, en ik begrijp dat je hem niet wilt uitschakelen. Bang om onbeleefd te zijn? Zeg dat je voeten pijn doen, je bent uitgeput, alles om gewoon beleefd in een taxi te stappen en op eigen kracht naar huis te gaan, ook al is het maar een paar blokken verderop. Woon je niet in een stad met taxi’s?

Rij Apart Naar Je Date

Rijd naar je date, apart van hem. Niet elke vent met wie je uitgaat, heeft slechte bedoelingen, maar dit is een goede gewoonte om erin te komen. Ik hoop dat ik je niet volledig van online dating heb afgehouden – we laten dat over aan de e-mails van OKCupid dudes, k? Online date alles wat je wilt, godzijdank weet ik dat! Laten we het veilig doen.